bêtLx.
Mesaj Sayısı : 12 Points : 20 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 21/06/09 Yaş : 29 Nerden : iStanBl
| Konu: unutmaLıym sEni. Ptsi Haz. 22, 2009 4:22 pm | |
| iŞde senaryonUn soNU qeLdi. 2. deFa denenDi we biTTi. zaTen beLLiyDi . aşKımz ümitSizDi . aH deLi kız biLirdin Ki. böLe oLacaInı söLerDnkii. aH deLİ kız niE ikinCi seFer izn werDin ki.!! böyLe oLması qereKİrDi. sewenLer hep kaYbeder derLerdi. bEnde iLk seni kazanDIm sanmışTm ama yanıLmışTIm. işde seni kaybettim dediKLeri qiBi. yaDa seni hiç kazanmamşTm. aşKın qözü kör derlerya onun qibi bişey. onun qiBi aCı weriO kaLbm yanıo DURDURAMIYORUM Kİ KAHRETSİN. KahretSİnki hala sewirom .. ama biTmesi qerekirdi ve biTti kaLbimn fasla acımaması qerekirdi ..........uzatmanın aLemi yoK diiLmi....... Şİmdi seni unutuP başKasıNI sewmeLi ama çOK baqLanmamam qerekTiini biLmeLi. çok merak ediORm eski aşKım. senden sonra nasL ! nasL sewmeLi. nasL aşıK olmalı nasL baqlanmalı biLmiorm eLa qözLm ! hayatmn anlamı ! ömrüM . acımı sewinCimi kısaCası biRimi biN yapAn eski sewqiLm. çoK özür diLerm bRtnm . artK unutmaLIyım seni. | |
|